Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE

Erkan Zengin om bråket i Trabzonspor: "Höll på att sumpa EM-chansen"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det blåste kring Erkan Zengin hemma i Turkiet då mittfältaren blev avstängd från att träna av sin klubb Trabzonspor. Ändå är svensken med i den blågula EM-truppen.
- Jag höll på att sumpa den här chansen, säger han.

Det har stormat kring Erkan Zengin - och flera andra spelare i Trabzonspor - den senaste tiden. Upprinnelsen var att Zengin och några lagkamrater enligt turkiska medier ska ha vägrat hoppa in i 0-4-underläge mot Fenerbahce. Klubben svarade med att porta de sex spelarna från träning och matcher med laget.

Trots kaoset i Turkiet så fanns ändå Erkan Zengin med när Erik Hamrén tog ut sin EM-trupp. Mittfältaren själv säger att allt var ett misstag från klubbens sida och att det mycket väl kunde kostat honom en plats till mästerskapet.

- Det som hände var att jag var avstängd i några träningar, men sedan så fick jag vara med igen, säger han till Fotbollskanalen.

Vad var grunden till att du var avstängd?
- Det var lite tjafs med tränaren, det var det som gjorde att jag blev avstängd. Det var ett misstag av klubben då jag hade chans att komma med i EM, men nu är jag uttagen. Så jag höll på att sumpa den här chansen.

Hur kommer det att bli i framtiden? Tillhör du klubben fortfarande?
- Jag har ett år kvar på mitt kontrakt.

Se hela intervjun med Erkan Zengin i spelaren ovanför

Publicerad 2016-05-25 kl 07:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons