POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)
47v

Förbundet bekräftar: Förundersökningen mot Martin Olsson läggs ner

Foto: Bildbyrån.

Martin Olsson polisanmäldes för att ha skickat en sexfilm till en kvinna.
Nu läggs förundersökningen ner.
 - Nu har åklagare och polis samstämmigt kommit fram till att det inte är spelaren som skickat filmerna och det finns inga misstankar mot honom, bekräftar förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand för Expressen.

I höstas avslöjade SVT att en landslagsspelare polisanmälts på grund av anklagelser från en kvinna gällande en sexvideo som spelaren skulle ha skickat.

Därefter valde Martin Olsson själv att i en intervju med Sportbladet berätta att spelaren i fråga var han. Olsson hävdade sin oskuld och menade att hans identitet blivit kapad. Olsson själv upprättade en polisanmälan.

- Det har varit så många falska konton de senaste åren. Så fort vi har anmält ett konto så blir det nya konton. Jag vet inte om det är en och samma eller olika personer. Jag kände att det har gått för långt nu, vi måste agera, sa Olsson till tidningen.

Nu bekräftar förbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand att förundersökningen mot Olsson har lagts ner.

- Nu har åklagare och polis samstämmigt kommit fram till att det inte är spelaren som skickat filmerna och det finns inga misstankar mot honom, vilket naturligtvis är skönt för personen som blivit anklagad och att beslutet vilar på en korrekt utredning gjord av åklagare och polis. Sedan kvarstår problemet att två kvinnor blivit kränkta men det är polisens sak att i så fall fortsätta utreda, säger Sjöstrand till tidningen.

Publicerad 2019-03-29 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå