Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamrén om Zlatans utbrott under EM 2016: "Fick säga: 'Nu räcker det'"

Sverige (herr)

Erik Hamrén har brutit tystnaden om Zlatan Ibrahimovics tid i Blågult.
Nu berättar han att anfallaren gick hårt åt Oscar Lewicki under EM 2016.
- Jag fick gå in och säga till Zlatan: "Nu räcker det", säger Hamrén i SVT-programmet Skavlan. 

Foto: Bildbyrån.

TV4-journalisten Olof Lundh avslöjade i sin nya bok, Landslaget enligt Lundh, hur Zlatan Ibrahimovic genom åren kunde behandla lagkamrater i svenska landslaget. Lundh skrev bland annat i boken att den 39-årige Milan-anfallaren tryckte ner Oscar Lewicki under EM 2016 och att anfallaren även gick hårt åt Rasmus Elm i landslaget.  

Nu uttalar sig Sveriges dåvarande förbundskapten Erik Hamrén, i SVT-programmet Skavlan, om Ibrahimovics tid i landslaget. Hamrén, som nu är förbundskapten för Islands landslag, säger att han inte kan kommentera det som står i Lundhs bok, men menar att Ibrahimovic inte kunde göra som han ville i landslaget. Samtidigt bekräftar han att Ibrahimovic gick hårt åt Lewicki under EM 2016.

ANNONS

- Det var en diskussion efter matchen mot Italien mellan Zlatan och en spelare, där jag fick gå in och säga till Zlatan: "Nu räcker det". Och då slutade han i det fallet, säger Hamrén i Skavlan.

På en fråga om vad Ibrahimovic gjorde, så svarar Hamrén:

- Han var irriterad på en av spelarna, Oscar Lewicki. Italien gjorde 1-0 i slutet av matchen och Oscar Lewicki hade en möjlighet att fälla den spelaren som gjorde målet. Det är mycket känslor i en match, det är enormt mycket adrenalin i ett fotbollslag när det står på sin spets som under Ungern-matchen, allt står på sin spets, säger han och fortsätter:

- Om vi hade vunnit matchen eller fått en poäng mot Italien, så hade vi haft en hyfsad chans att gå vidare i gruppspelet, men nu fick vi stryk med 1-0, så det är mycket känslor. Vad gäller Zlatan har jag bara positivt att säga om sådana här saker, där han i stället har stöttat spelare, säger Hamrén. 

ANNONS
Publicerad 2020-10-29 kl 18:52
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från VM-kvalet - bara på C More.

Och massor av annan fotboll som LaLiga, Serie A och UEFA Champions League. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto