Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
44v

Källströms kritik mot Hamrén: "Som ett tuggummi under skorna"

Foto: Bildbyrån

I en Kanal 5-dokumentär om svenska landslagets väg till VM i Ryssland riktar Kim Källström kritik mot tidigare förbundskaptenen Erik Hamrén.
- Som människa är han (Janne Andersson) en total kontrast mot Erik, säger Källström enligt Expressen.

Kanal 5-dokumentären "Miraklet i Milano" sänds under fredagen och i den pratar bland annat tv-experten och tidigare landslagsstjärnan Kim Källström och nuvarande landslagskaptenen Andreas Granqvist. Duon hyllar nuvarande förbundskapten Janne Andersson, som lett Sverige till VM, och kritiserar samtidigt tidigare förbundskaptenen Erik Hamrén.

- Det har gått så bra hela kvalet. Vi har ett riktigt bra klimat. Janne är riktigt bra på att hantera medierna. Man lägger inte negativ energi på det, säger Granqvist i dokumentären enligt Expressen.

- Sista vändan vi gjorde med Erik, där var det mycket fokus på medierna. Det blir tungrott för alla, som ett tuggummi under skorna, säger Källström. 

Relationen till medierna var sämre under Hamrén-tiden, menar duon.

- Det är onödig energi som inte borde vara där, säger Granqvist. 

- Det tar bort glädjen som spelare. När man vet att man kommer att få en kölhalning. Jag har inte koll på Janne, utöver att man har följt hans karriär i Sverige, men han är väl otroligt skicklig att hantera medierna. Som människa är han en total kontrast mot Erik, säger Källström. 

Publicerad 2018-01-12 kl 15:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons