Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Olsen och Lindelöf nobbar media: ”De vill avstå”

Sverige (herr)

Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf vill inte träffa media under landslagssamlingen.
Därför avstår duon.
- Vi kommer inte att tvinga dem, skriver Staffan Stjernholm i ett sms till Fotbollskanalen.

3:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren visas höjdpunkterna från Österrike-Sverige

Under Janne Anderssons tid som förbundskapten har en av ledstjärnorna varit att spelarna ska vara tillgängliga för intervjuer. Dessutom har det varit ett betydligt öppnare mediaklimat än under Erik Hamréns tid i landslaget.

Men inför mötet med Turkiet vill inte Robin Olsen och Victor Nilsson Lindelöf träffa svenska medier i den mixade zonen.

- De vill avstå och vi (landslagsledningen gemensamt) kommer inte att tvinga dem under den här samlingen, skriver pressansvarige Staffan Stjernholm i ett sms till Fotbollskanalen.

Landslagsledningen har inte velat utveckla vad som är skälet till att den mixade zonen under lördagen inte innehåller två spelarna som är givna i den svenska startelvan. Under veckans samling som började i måndags har alla spelare i truppen utom Olsen och Nilsson Lindelöf kommit till den mixade zonen en gång. Ska tilläggas att Victor Nilsson Lindelöf även avstod media under en del av VM i Ryssland.

ANNONS

Möjligen finns förklaringen till den överraskande nobben i ett missnöje med att svenska medier återgett en del av kritiken som spelarna fått i sina respektive hemländer för insatser i klubblagen Roma och Manchester United. Framför allt fanns missnöje med en vinkel som Sportbladet gjorde efter Olsens senaste insats mot Milan där målvakten faktiskt var bäst i laget men ändå blev hårt sågad i en rubrik i den svenska tidningen.

Publicerad 2018-09-08 kl 13:28

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto