Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Resebolag i konkurs - tusentals svenska EM-supportrar berörs: "Fruktansvärt tråkigt"

Sverige (herr)

Till sommaren väntar ett efterlängtat fotbolls-EM.
Nu ansöker Camp Swedens resepartner LA Travel om konkurs.
- Vi har gått ut med information till alla som har bokat med oss. Det känns fruktansvärt tråkigt, säger Camp Swedens ordförande Susanne Wänberg Pettersson.

Foto: Bildbyrån

Efter att EM blev uppskjutet ett år är det troligtvis många blågula supportrar som ser fram emot fotbollssommaren 2021. Mästerskapet kommer att hållas i tretton olika städer över Europa och många personer har redan genomfört bokningar kopplade till resor och boenden. Camp Sweden arrangerar ett EM-paket med boende och matchdagsaktiviteter i Dublin - men nu kommer en rejäl smäll.

Camp Swedens resepartner LA Travel har ansökt om konkurs, vilket innebär att tusentals svenska supportrar drabbas.

- Det stämmer. Vi har gått ut med information till alla som har bokat med oss. Det känns fruktansvärt tråkigt. Både för vår egen del i samarbetet som vi har haft med LA Travel men också för deras del och hela resebranschens del, säger Camp Swedens ordförande Susanne Wänberg Pettersson.

ANNONS

Det stundar ett EM till sommaren, vad innebär det för alla som redan har bokat?
- Det första vi gör nu för de som har bokat boende med oss 2020 kommer att få ett personligt mail för hur man söker ersättning från kammarkollegiet. Det kommer att gå ut personligen till att som har gjort en bokning. Sedan ska vi reda ut hur upplägget kommer att se ut för 2021. Uefa har flaggat för att man kanske kommer att göra om. Vi kommer fortfarande att ordna någon typ av boende. De som hade bokningar kommer att få förtur till de upplägget som vi har, men vi kommer inte gå ut med något nytt erbjudande förrän vi vet hur 2021 ser ut.

Wänberg Pettersson berättar att det rör sig om ungefär 1000 bokningar - vilket i detta fall handlar om tusentals svenska supportrar.

- Det är ett jättetungt slag, avslutar hon.

ANNONS
Publicerad 2020-10-29 kl 11:58
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från VM-kvalet - bara på C More.

Och massor av annan fotboll som LaLiga, Serie A och UEFA Champions League. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto