Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
0:57

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan. Bilder från SVT.

SPELARBETYG: Blackstenius bäst i Sveriges seger

6v

DUBLIN. Sverige besegrade Irland med 1-0.
Här är Fotbollskanalens spelarbetyg.

Stina Blackstenius
Erbjöd hela tiden djupledslöpningar och rev upp sår i Irlands backlinje. Låg bakom det mesta framåt och var skillnaden. Var den sista svenska spelaren på bollen vid 1-0. Var inte långt borta att få en assist efter framspelning till Rolfö. Och hade bud på att få två straffar.

Amanda Ilestedt
Var bra i defensiven och släppte inte några motståndare förbi sig. Bra i dueller. Levde dock på gränsen en gång när hon i eget straffområde gick tuff in i ryggen på en motståndare. Avstyrde en farlig chans för hemmalaget i slutet. Stark trea.

Magdalena Eriksson
Ledare och bra i defensiven. Var inte alltid vän med bollen i den första halvleken, men det blev bättre. Vann mycket på huvudet.

ANNONS

Filippa Angeldahl
Väldigt bra i första halvlek men försvann i andra. Vass på att läsa spelet, men blandade och gav en del i passningsspelet. Bra i det korta passningsspelet men för hög felprocent i det långa.

Fridolina Rolfö
Frispelade Hurtig tidigt i matchen. Blandade och gav en del. Vass när hon kom rättvänd med fart, men inte lika vass felvänd. Tappade en del boll. Startade anfallet som ledde till 1-0.

Hedvig Lindahl
Sattes inte på så många svåra prov. Men var hela tiden lugn och trygg. Bra när hon var med långt ute och läste spelet vid en irländsk kontring.

Hanna Glas
Hade svårt att komma rätt och hade det tufft med McCabe. Sålde sig enkelt inne i straffområdet mot McCabe så det blev farligt.

Jonna Andersson
Kom med bra upp i offensiven och hotade några gånger. Men fick lägga störst vikt vid defensiven.

ANNONS

Hanna Bennison
UT 76. Hade svårt att göra avtryck. Var ganska anonym och när hon hade boll så var passningsspelet inte så lyckat.

Sofia Jakobsson
UT 89. Hade det svårt med McCabe på kanten. Till slut tröttnade Jakobsson och gick för tufft in i en duell och fick gult kort. Hotade för sällan och fick lägga kraft i defensiven.

Lina Hurtig
UT 61. Var nära att bli fri i början av matchen, men tvekade så att chansen försvann. Hotade några gånger när hon kom rättvänd, men det ville sig inte i de avgörande lägena. Utgick skadad.

Olivia Schough
IN 61.  Hoppade in och hade en bra aktion på kanten när hon spelade loss Jonna Andersson i ett bra läge. Var nära att få ett friläge i slutet efter en bra löpning.

-

Spelade för kort tid för att betygsättas: Julia Zigiotti Olme (IN 76), Nilla Fischer (IN 89)

ANNONS
Publicerad 2021-10-21 kl 21:57
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från VM-kvalet - bara på C More.

Och massor av annan fotboll som LaLiga, Serie A och UEFA Champions League. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto