POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
3v

TV: Gerhardsson vill se leverans även på träningarna: "Annars har man en bit kvar"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses en intervju med Peter Gerhardsson.

Sista samlingen innan VM.
Nu vill Peter Gerhardsson se fullt ös även på träningarna.
- Är man inte tillräckligt bra på träningarna, då har man en bit kvar, säger förbundskaptenen.

En samling återstår för det svenska landslaget innan det stundande VM-slutspelet i Frankrike. På lördag ställs Blågult inför storpublik mot Tyskland på Friends Arena och därefter väntar Österrike på bortaplan tre dagar senare.

En sista möjlighet för landslagsspelarna att visa upp sig i Blågult-miljön för förbundskapten Peter Gerhardsson.

- Klart att det är lite speciellt nu när det närmar sig VM. Alla vill visa framfötterna. Nu har vi inte gjort den första träningen än så vi får väl se men jag tror bara alla är väldigt inspirerade och glada över att det är så kort tid kvar, säger Elin Rubensson.

Peter Gerhardsson menar att det blir viktigt för spelarna att ta till vara på inte bara matcherna utan också alla träningspass, för att visa att man ska med till Frankrike i sommar.

- Är man inte tillräckligt bra på träningarna, då har man en bit kvar även om man kan vara bra i klubblag, säger Gerhardsson.

- I Algarve hade vi kanske några av våra bästa träningar. Det visar någonstans att vi är på väg att hitta rätt, med en väldigt hög kvalitet i mycket av det vi gjorde.

Enligt Gerhardsson finns det fortsatt möjlighet för ett antal spelare, som inte är med i den här truppen, att knipa en plats i VM-truppen.

- Det skickar väl några signaler att det inte var så många förändringar från Algarve kontra här. Sedan finns det några spelare som kan bli intressanta som är på väg tillbaka från skador, Jessica (Samuelsson) och Emma Berglund och så vidare, men i annat fall kan det tyvärr var så att skador kommer in. Gör man väldigt bra prestationer under våren så kan man vara med och konkurrera.

Publicerad 2019-04-01 kl 17:52
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå