Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Ingen Guidetti i A-landslaget: "Tror mycket på honom"

Sverige (herr)

John Guidetti fick inte plats i Erik Hamréns EM-kvaltrupp. Men förbundskaptenen menar att han tror mycket på anfallaren.

- Får han mycket speltid så är jag övertygad om att han kommer att göra succé, säger Hamrén.

Foto: SCANPIX

John Guidetti var en av de stora stjärnorna när det svenska U21-landslaget tog guld i EM i Tjeckien i somras. Efter det vill många se honom i A-landslaget. Men när Erik Hamrén presenterade EM-kvaltruppen till mötena med Ryssland och Österrike saknades Guidetti.

- John Guidetti är en spelare som jag tror väldigt mycket på. Det tycker jag att jag har visat. Han fick chansen att vara med i landslaget som 19-åring tror jag det var när han presterade bra i Feyernoord. Sen fick han tyvärr då den här sjukdomen som vi vet om, säger Hamrén.

Förbundskaptenen menade sedan att han är tveksam över John Guidettis speltid.

ANNONS

- Han hade succé när han kom till Celtic, spelade från start och gjorde mycket mål. Och han fick chansen då, när vi var med A-landslaget i november i fjol. Sen fick han ingen, eller lite, speltid i Celtic och fick då ingen speltid hos mig.

Hamrén öppnar dock för John Guidetti i kommande landslagstrupper. Förbundskaptenen menar att om bara anfallaren får speltid i Celta Vigo så kommer han att slå sig in.

- Jag hoppas verkligen nu att han ska komma till en klubb där han får mycket speltid. För får han mycket speltid så är jag övertygad om att han kommer att göra succé. Och gör han succé i sitt klubblag så kommer han att få spela i A-landslaget, så är det. Men just nu går andra före, säger Erik Hamrén.

Publicerad 2015-08-25 kl 14:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto