Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SVERIGE

TV: Nöjd förbundskapten: "Extra skönt att Kiese Thelin fick göra mål"

Foto: TV12

Nästa

Avbryt
Försök igen

Janne Andersson var mycket nöjd efter Sveriges seger mot Ungern. Och tyckte att det var extra skönt att Isaac Kiese Thelin fick göra mål efter missen i slutskedet av Frankrike-matchen.
- Det gladde mig lite extra, säger Andersson till TV12.

Efter att Sverige avslutat landslagsåret med en 2-0-seger i träningslandskampen mot Ungern i Budapest så var det en mycket nöjd förbundskapten, både med matchen och sin första tid på jobbet.

- Sättet vi jobbar på har fastnat på så många och det är det som är kul att det är så många som är receptiva, som jag sagt innan. Och att man ställer upp på lagets idé. Man underordnar sig lagets sätt att spela fotboll och sen gör man det tillsammans. Och det är en häftig känsla att ha fått fram det så kraftigt som jag tycker att vi fått det på den här perioden, säger Janne Andersson till TV12.

Förbundskaptenen lyfte lagets insats mot Ungern, även om han medgav att en spelares mål gladde honom lite extra.

- Vi gör det jättebra, och det är många som gör det bra.

- Extra kul att Isaac (Kiese Thelin) fick göra mål nu efter att han inte fick till det där sista avslutet i Paris. Det gladde mig lite extra.

Se intervjun med Andersson i spelaren ovan, där berättar förbundskaptenen även om att det fortfarande grämer honom att Sverige inte fick med sig poäng trots en mycket stark insats i VM-kvalet mot Frankrike.

Publicerad 2016-11-15 kl 22:06

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER