POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE (HERR)

TV: Nya förbundskaptenen om Zlatans framtid: "Inte pratat med honom"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic har inte gett något besked kring sin framtid i landslaget. Sveriges nya förbundskapten är avvaktande i frågan.
- Jag har inte pratat med Zlatan så jag har ingen aning, säger Janne Andersson.

Zlatan Ibrahimovic framtid på såväl klubb- som landslagsnivå är osäker. Stjärnan har ännu inte gett något besked om sin framtid och spekulationerna snurrar i full fart. När Sveriges nya förbundskapten Janne Andersson presenterades av SvFF kom supersvensken såklart på tal. IFK Norrköpings guldtränare är dock avvaktande.

- Det är ju en omöjlig fråga att svara på. Jag vet ju inte huruvida Zlatan vill spela eller inte. Jag har inte pratat med Zlatan så jag har ingen aning, säger han.

Janne Andersson menar att frågan om Zlatans framtid kommer att bli aktuell först efter EM i Frankrike i sommar.

- För mig är det inte en relevant fråga i dag. Utan i dag har vi ett EM framför oss och det tycker jag både Zlatan och övriga spelare och ledare ska få förbereda sig och göra det på allra bästa sätt utan att behöva spekulera om framtiden. Och sedan så växer sånt där fram efterhand och då hanterar vi det då.

Under onsdagskvällen kommenterade Ibrahimovic utnämningen av Janne Andersson som ny förbundskapten.

- Jag tror att det är ett bra val. Jag känner honom inte så väl. Jag har inte fått någon fråga, men det har varit lite snack om det namnet och några andra, sa han till Sportbladet.

Publicerad 2016-04-07 kl 10:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå