POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SVERIGE
1v

TV: Seger nära tårar under VM-bronsfirandet: "Vill inte gråta - berör mig väldigt mycket"

Foto: Bildbyrån/TV4.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Caroline Seger i spelaren ovan.

Svenska landslaget firades under måndagen på Götaplatsen.
Då var landslagskaptenen Caroline Seger nära tårar uppe på scenen. 
- Jag vill inte gråta, men det berör mig väldigt mycket och från botten av mitt hjärta - ett stort, stort jävla tack, säger Seger i TV4:s sändning. 

Svenska landslaget besegrade i lördags England med 2-1 och tog VM-brons i Frankrike. Tidigare under måndagen landade landslaget i Göteborg - och under måndagskvällen firades landslaget av tusentals supportrar på Götaplatsen i Göteborg.

Landslagskaptenen Caroline Seger blev känslosam på scenen och var nära tårar när hon såg ut över folkhavet. Hon riktade ett stort tack till alla människor för stödet under mästerskapet. 

- Sverige, fy fan vad vi älskar er allihopa. Det har varit helt enormt att känna ert stöd både på plats och här hemma såklart, att bara att få vara med och uppleva det här tillsammans med er är fantastiskt. Jag vill inte gråta, men det berör mig väldigt mycket och från botten av mitt hjärta - ett stort, stort jävla tack, säger hon i TV4:s sändning. 

Seger fortsätter:

- Vi har definitivt känt kärleken både på plats och naturligtvis här hemifrån. Nu finns det ju någonting som heter sociala medier, så man kan inte undgå det.

Seger, som nu har 200 landskamper på meritlistan, fick också en fråga uppe på scenen om hon kommer att satsa på att slå Therese Sjögrans rekord med 214 landskamper, vilket är flest någonsin i ett svenskt landslag. Då svarade hon lite skämtsamt så här:

- Jag har pratat med Peter (Gerhardsson, förbundskapten) och bett honom lägga in 14 landskamper i oktober, så att jag slipper, skrattar hon.

- Vi får se, vi får se, fortsätter hon. 

Sveriges samtliga VM-spelare var på plats, utöver Hedvig Lindahl som lämnade återbud till firandet med anledning av familjeskäl. 

Publicerad 2019-07-08 kl 18:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå