TV: Syrianska vände och vann - Durmaz tvåmålsskytt

Svenska cupen (herr)

Under gruppspelets sista match ställdes Syrianska hemma mot Karlskrona.
Gästerna öppnade målskyttet men Syrianska vände och vann tillslut med 5-1.

Inför söndagens match mellan Syrianska och Karlskrona var förutsättningarna enkla. Inget av lagen hade chans på avancemang men underhållningen blev ändå stor.

Karlskrona inledde målskyttet redan i den 16:e minuten när Filip Dobrila Kangeman sköt in ledningsmålet för gästerna. Syrianska låg länge på för en kvittering och tillslut släppte det - rejält.

Elias Durmaz, som är bror till landslagsspelaren Jimmy Durmaz, öppnade målskyttet för Syrianska strax innan halvtid. Sedan fortsatte hemmalaget att ösa på.

Bachir Katourgi stod för ett tvättäkta hattrick fram till 4-1 innan Elias Durmaz definitivt punkterade matchen med sitt 5-1-mål i 83:e minuten. Domaren blåste av matchen där Syrianska alltså vände och vann.

Malmö och Eskilstuna möttes i en gruppfinal där Malmö gick segrande och därmed avancerar vidare till kvartsfinal.

Lottningen till Svenska cupens kvartsfinaler kan ni se live på Fotbollskanalen på måndag kväll.

Publicerad 2020-03-08 kl 17:00