TV: Vittsjö avgjorde sent mot Linköping - mittback hjälte

Damallsvenskan

Vittsjö tog en viktig seger mot Linköping.
Laget avgjorde på tilläggstid och kunde vinna med 2-1.

Vittsjö låg sju poäng bakom Linköping inför söndagens match. Och Vittsjö skulle komma att ta en oerhört viktig seger. Hela den första halvleken slutade mållös, och det var inte förens i den 56:e minuten som det första målet skulle komma.

Bortalaget Vittsjö kunde ta ledningen genom mittbacken Mie Leth Jans, en spelare som skulle komma att vara väldigt avgörande i matchen.

Linköping kunde i den 84:e minuten kvittera genom Ebere Orji, men matchen var inte slut där. På tilläggstid, i den 91:a minuten, skulle Mie Leth Jans kliva in i handlingen igen. Mittbacken träffade bollen med pannan och den gick in. 2-1 och segern var bärgad.

Segern för Vittsjö betyder att laget närmar sig Linköping i tabellen. Nu bara fyra poäng bakom Linköping på fjärdeplatsen.