Guidetti framröstad till matchens spelare av Hannover-fansen

Bundesliga 2

Målskytt i förlustmatchen mot Sandhausen.
Trots det blev John Guidetti framröstad till matchens lirare under lördagen.

John Guidetti fanns med från start i går, lördag, när Hannover 96 gästade Sandhausen i 2. Bundesliga. Efter en mållös första halvlek gjorde hemmalaget två snabba mål i början på den andra akten – innan gästerna svarade genom Guidetti.

Svensken löpte sig fri i höjd med straffområdeslinjen och slog till direkt med högerfoten. Avslutet? Det letade sig fint in nere vid målvaktens högra hörn.

Bara några minuter efter reduceringen byttes Guidetti ut och fick från bänken se hemmalaget göra 3-1 i slutminuterna, vilket också blev slutresultatet.

Trots förlusten och trots att det bara blev en timmes spel för anfallaren röstades 28-åringen fram till matchens lirare av Hannover-fansen.

Guidetti, som i vintras lånades ut från Alavés till den tyska klubben, har på åtta ligamatcher gjort två mål och en assist. Hannover har åtta matcher kvar att spela av säsongen och är i nuläget sex poäng ovanför negativt kval.

Publicerad 2020-05-31 kl 15:25