Nyman nätade igen - sköt segern till Braunschweig

Bundesliga 2

Eintracht Braunschweig är på väg upp i Bundesliga.
Och Chrstoffer Nyman har hittat målformen rejält.
På söndagen gjorde svensken sitt elfte ligamål – och ordnade segern mot 1860 München.

Christoffer Nyman har hittat målformen vid precis rätt tillfälle. Hans Eintracht Braunschweig slåss om en direktplats till Bundesliga – och svensken följde upp sina två mål senast med att hitta nätet på nytt under söndagen.

Hans 0-1 tio minuter in i den andra halvleken, inför nära 40 000 åskådare på Allianz Arena, blev matchens enda mål och innebär att Braunschweig med tre matcher kvar att spela fortsatt är på en andraplats i ligan, vilket innebär direktuppflyttning.

Stuttgart leder fortsatt serien, tre poäng före, samtidigt som Braunsweig och Hannover 96 (båda lagen vann under söndagen) står på samma poäng och ser ut att göra upp om andraplatsen tillsammans med Simon Hedlunds Union Berlin.

Målet var Nymans elfte den här säsongen och han är tillsammans med Domi Kumbela lagets bästa målskytt i ligan.

14 Eintracht Braunschweig 30 10 4 16 -8 34
15 SV Wehen 30 8 8 14 -9 32
16 H.Rostock Nedflyttning-kval 30 9 4 17 -23 31
17 Kaiserslautern Nedflyttning 30 8 6 16 -13 30
18 VFL Osnabrück Nedflyttning 30 5 9 16 -33 24