Spanien blev klart i tisdags.
Under torsdagen avancerade också England till semifinal i U21-EM.
Detta efter 3-0 mot Polen.

Bildbyrån.

England var illa ute mot Sverige i deras första match i U21-EM. Sverige brände dock en straff och engelsmännen fick med sig en poäng.

Laget var också illa ute mot Slovakien i den andra matchen och låg under med 1-0 i halvtid. I den andra halvleken reste sig engelsmännen och vände matchen till 2-1-seger.

I den avslutande gruppspelsmatchen mot Polen visade England kvalitet. Leicester-talangen Demerai Gray fick förtroendet från start och tackade för det genom att ge England ledningen redan efter sex minuters spel.

Första halvleken bjöd inte på några fler mål, även om England hade en hel drös möjligheter.

Efter 68 minuter skulle dock engelsmännen utöka sin ledning. Målskytten Demarai Grey stack i väg på en kontring. Med sig hade han Jacob Murphy, som efter en snygg sidledspassning av just Grey satte 2-0 i öppet mål.

Slutresultatet skrevs till 3-0 efter att Lewis Baker gjort mål på straff med sju minuter kvar av ordinarie tid. Ett resultat som gör att England vinner grupp A och är klart för semifinal.

Publicerad 2017-06-22 kl 22:38