Sekunddrama i U21-EM - stjärnspäckat Frankrike utslaget

U21-EM

Frankrike är utslagna ur U21-EM.
Det efter sekunddrama mot Nederländerna i kvartsfinalen.

Lyons Houssem Aouar, Leipzigs Dayot Upamecano och Lilles Jonathan Ikone. Det var ett minst sagt stjärnspäckat franskt lag som ställdes mot Nederländerna i U21-EM-kvartsfinalen. Och nyss nämnde Upamecano, som ansluter till Bayern München till nästa säsong, nickade in 0-1 efter 23 minuter.

Men det skulle vända, och utvecklas till ett sekunddrama. I den 51:e minuten kvitterade Myron Boadu. Efter tickade klockan sakta upp mot fulltid. 90 minuter passerade, domaren sneglade på klockan... Då!

I den 93:e minuten klev Boadu fram och gjorde 2-1. Ett tungt slag för Frankrike som på pappret var stora favoriter.

I kvällens andra semifinal slog Spanien ut Kroatien efter straffläggning. Danmark-Tyskland och Portugal-Italien möts i de övriga kvartsfinalerna som avgörs på måndagskvällen.