Spanien vände och vann klart mot Frankrike - klara för final mot Tyskland

U21-EM

Tyskland klarade av det tidigare under dagen.
Sedan var det Spaniens tur att ta sig till final i U21-EM, när man enkelt slog Frankrike med 4-1.

Tyskland säkrade sin finalplats i U21-EM under torsdagen när man slog Rumänien med 4-2, där tyskarna vände ett underläge från 2-1. I den andra semifinalen, mellan Spanien och Frankrike, skulle ett underläge vändas till seger.

Frankrike tog visserligen ledningen efter en kvart när Jean-Philippe Mateta enkelt rullade in en straff. Men efter det var det bara Spanien.

Kvitteringen kom efter en halvtimme när Marc Roca tryckte in sin egna retur efter en hörn. Ledningsmålet kom i slutet av första halvleken när Spanien fick straff som Mikel Oyarzabal förvaltade säkert.

I andra halvlek kom 3-1 genom Dani Olmo efter en kontring och även 4-1 när Borja Mayoral tryckte in ett inlägg med en hård volleyskott i nättaket.

Nu väntar en final mellan Tyskland och Spanien på söndag.