Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter Kroos kritik - Sané: "Har inga problem med kritik"

Premier League

Toni Kroos gav Leroy Sané kritik för dåligt kroppsspråk.
Nu försvarar sig City-stjärnan. 
- Om jag spelar dåligt, så är det inte som att jag inte bryr mig, säger han enligt den engelska tidningen Daily Mirror. 

Foto: Bildbyrån.

Manchester Citys tyske stjärna Leroy Sané, 22, imponerade under förra säsongen i Premier League, men blev trots det till mångas stora förvåning inte uttagen i Tysklands VM-trupp. Därefter riktade bland annat landslagskamraten och Real Madrid-stjärnan Toni Kroos kritik mot Sané för att han ibland har ett dåligt kroppsspråk på planen. 

- Ibland får du känslan, av Leroy Sanés kroppsspråk, att det inte spelar någon roll med vinst eller förlust. Han är en spelare som har allt för att bli en världsklasspelare, men ibland måste du säga till honom att han ska prestera bättre, sa Kroos enligt BBC då.

ANNONS

Nu replikerar Sané efter Kroos kritik. 

- Om jag spelar dåligt, så är det inte som att jag inte bryr mig. Jag vill alltid att vi ska vinna våra matcher. Jag har inga problem med kritik. Det är en väg för att förbättra mig själv, säger han enligt den engelska tidningen Daily Mirror.  

- Självklart var jag besviken när jag hörde att jag inte fanns med i VM-truppen, men det motiverade mig ännu mer och som jag redan sagt, så vill jag visa alla vad jag kan, fortsätter han. 

Sané inledde i kväll Tysklands möte med Holland på bänken i Nations League. 

Publicerad 2018-10-13 kl 19:57

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto