Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Foden ser tillbaka på hösten efter sina två första mål i landslaget: "Ett av de svåraste ögonblicken i mitt liv"

Phil Foden gjorde sina två första mål i landslaget när England krossade Island under onsdagskvällen.
Då ser talangen tillbaka på en höst där han varit ifrågasatt.
- Ett av de svåraste ögonblicken i mitt liv.

Duon Phil Foden, 20, och Mason Greenwood, 18, bröt mot det engelska landslagets regler gällande coronaviruset och skickades hem från en landslagssamling under hösten.

"Jag ber om ursäkt till Gareth Southgate, till mina lagkamrater i England, till staben, fansen och även till min klubb och min familj. Jag fattade ett dumt beslut och jag levde inte upp till det som förväntas av mig. Jag kommer att lära mig en läxa från det här misstaget och jag önskar Gareth och laget lycka till den här veckan", skrev Foden i ett öppet brev efter incidenten.

Sedan dess har Phil Foden tagit sig tillbaka in i truppen, och när England krossade Island i den sista Uefa Nations League-matchen under onsdagskvällen startade 20-åringen.

ANNONS

När det stod 2-0 i matchen klev Foden fram och gjorde sina två första mål i landslaget, och stängde matchen som England dominerde från start till mål. Efter matchen var Manchester City-talangen överlycklig.

- Jag kunde inte sluta le efter mitt (första) mål. Det är en otrolig känsla och jag ska bara försöka njuta så mycket jag kan, säger Phil Foden till Sky Sports efter sina två första mål i landslagströjan.

Foden ser även tillbaka på hösten, då han skickades hem från landslaget.

- Det var ett av de svåraste ögonblicken i mitt liv. Det är vid de tillfällena som du måste lita på din tränae, och Gareth visade stor respekt för mig och det betyder allt för mig. Jag ville bara betala tillbaka honom med mål och spela bra, säger Foden och fortsätter:

- Jag var bara fast besluten att komma tillbaka och göra det så bra jag kan. Jag var lite nervös i början av det här landslagslägret, men jag vande mig efter ett tag.

ANNONS

Se höjdpunkterna och Fodens två mål här.

Publicerad 2020-11-18 kl 23:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto