Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Forsberg gör presskonferens med Janne och "Granen": "Utvärderar och provar saker ständigt"

Sverige (herr)

Normalt gör förbundskapten Janne Andersson en presskonferens med lagkaptenen dagen före match.
Under onsdagen får Andersson och Andreas Granqvist sällskap av Emil Forsberg.
- I morgon passar det oss att ha med två spelare. Det kan variera även framöver, säger presschefen Staffan Stjernholm till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Emil Forsberg missade den förra landslagssamlingen på grund av skada. Efter att mittfältaren lämnat truppen uppgavs det i tyska medier att det skulle finnas en schism mellan Leipzig-stjärnan och förbundskaptenen Janne Andersson, vilket helt dementerades av landslaget. 

Till den här samlingen är Forsberg tillbaka i landslaget, som ställs mot Ryssland på torsdag. Under onsdagskvällen kommer mittfältaren att hålla en presskonferens, tillsammans med Janne Andersson och Andreas Granqvist. Normalt brukar det alltid vara förbundskaptenen och lagkaptenen som dagen före match håller presskonferens, men under onsdagen blir det alltså en trio på podiet.

ANNONS

- Som vi sagt tidigare så utvärderar och provar vi saker ständigt både på och utanför planen. I morgon passar det oss att ha med två spelare. Det kan variera även framöver. Det har förekommit även i dam och U21 av och till, säger presschefen Staffan Stjernholm till Fotbollskanalen.

Presskonferensen med Andersson, Granqvist och Forsberg kan du se 19.45 på Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-10-10 kl 07:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto