Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
UEFA NATIONS LEAGUE
14v

Forsberg gör presskonferens med Janne och "Granen": "Utvärderar och provar saker ständigt"

Foto: Bildbyrån

Normalt gör förbundskapten Janne Andersson en presskonferens med lagkaptenen dagen före match.
Under onsdagen får Andersson och Andreas Granqvist sällskap av Emil Forsberg.
- I morgon passar det oss att ha med två spelare. Det kan variera även framöver, säger presschefen Staffan Stjernholm till Fotbollskanalen.

Emil Forsberg missade den förra landslagssamlingen på grund av skada. Efter att mittfältaren lämnat truppen uppgavs det i tyska medier att det skulle finnas en schism mellan Leipzig-stjärnan och förbundskaptenen Janne Andersson, vilket helt dementerades av landslaget. 

Till den här samlingen är Forsberg tillbaka i landslaget, som ställs mot Ryssland på torsdag. Under onsdagskvällen kommer mittfältaren att hålla en presskonferens, tillsammans med Janne Andersson och Andreas Granqvist. Normalt brukar det alltid vara förbundskaptenen och lagkaptenen som dagen före match håller presskonferens, men under onsdagen blir det alltså en trio på podiet.

- Som vi sagt tidigare så utvärderar och provar vi saker ständigt både på och utanför planen. I morgon passar det oss att ha med två spelare. Det kan variera även framöver. Det har förekommit även i dam och U21 av och till, säger presschefen Staffan Stjernholm till Fotbollskanalen.

Presskonferensen med Andersson, Granqvist och Forsberg kan du se 19.45 på Fotbollskanalen.

Publicerad 2018-10-10 kl 07:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons