Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uefa i möte med Liverpoolsupportrar - lovar ändringar

Champions League

Uefa har fört en dialog med supporterföreningar efter kaoset i Paris inför CL-finalen.
Konfederationen meddelar nu att man kommer att genomföra operativa förändringar.

4:44
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Liverpool-Real Madrid i spelaren ovan.

Uefa har tillsammans med "Spirit of Shankly" en supporterförening i Liverpool, Liverpools supporterförening för funktionsnedsatta, brittiska supporterförening och europeiska supporterföreningen varit i diskussion kring konkreta förhandlingar efter det kaos som utspelade sig i Paris inför Champions League-finalen förra året.

Uefas oberoende panel har genomfört en utredning där Uefa och franska myndigheter pekas ut som huvudansvariga för ett misslyckande som panelen uttrycker det. Liverpool som klubb gick direkt ut med ett uttalande där man vädjade till Uefa att tillämpa de 21 rekommendationer som panelen tog fram för att säkerheten kring Uefa-evenamang skulle bli bättre i framtiden.

Annons

Efter mötet med de olika supporterföreningarna meddelar Uefa att de kommer att genomför operativa förändringar som svar till panelens utredning samt att dialogen med supporterföreningarna kommer att fortsätta.

Uefa skriver också att de planerar att presentera vilka förändringar man kommer att genomföra med god marginal till 8 maj.

Publicerad 2023-02-22 kl 19:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto