Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
USA
40v

Armenteros har landat i USA - detaljer från MLS-flytt

Foto: TT.

Samuel Armenteros närmar sig Portland Timbers.
Enligt amerikanska uppgifter till Fotbollskanalen har han nu landat i USA för att genomgå läkarundersökningen och skriva under avtalet.

För en knapp vecka sedan rapporterade den italienska lokaltidningen Ottapagine att den svenske anfallaren Samuel Armenteros var nära att lånas ut till MLS och Portland Timbers.

Nu är flytten till MLS nära att ros i hamn och enligt amerikanska uppgifter till Fotbollskanalen landade Armenteros i Portland under onsdagen för att förhandla om de sista detaljerna och genomgå läkarundersökningen inför flytten.

Amerikanska Metro skrev tidigare under onsdagen att en överenskommelse var mycket nära och att affären av allt att döma kommer Armenteros att presenteras under helgen. 

Armenteros har under den här säsongen fått mycket begränsat med speltid i Serie A-jumbon Benevento. Till en början ville holländska Utrecht låna Armenteros, men den övergången grusades av Armenteros tidigare under säsongen spelat en halvlek för Heracles reservlag innan flytten till Italien. Han fick därför en tredje klubb under samma säsong där ligan fortfarande pågår – och därför blir det alltså nu i stället USA.

Publicerad 2018-02-07 kl 22:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons