POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
MAJOR LEAGUE SOCCER

Bekräftar anledningen till Zlatans frånvaro - kan missa fler matcher: "På grund av konstgräset"

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic spelade inte mot New England Revolution.
Nu bekräftar tränaren Sigi Schmid att stjärnan kan missa fler matcher. 
- Det är på grund av konstgräset, säger tränaren i podcasten Corner of the Galaxy. 

Los Angeles Galaxys svenske anfallsstjärna Zlatan Ibrahimovic kom inte till spel i helgens möte med New England Revolution i MLS, USA. Enligt journalisten Adam Serrano, som skriver om Galaxy åt klubben, var anledningen till frånvaron "en lång resa och planen", då motståndarlaget spelar sina hemmamatcher på konstgräs. 

Tränaren Sigi Schmid har även tidigare uttalat sig om att han vilat Ibrahimovic med anledning av att han inte ska behöva spela på konstgräs. Nu bekräftar tränaren att just konstgräset även var anledningen till att Ibrahimovic vilade från helgens match, samtidigt som han kommer att vila från matcher på underlaget även framöver. 

- Det är på grund av konstgräset. Han kommer att spela på konstgräs i slutspelet, men inte under ordinarie säsong. Då kommer han nog inte att spela på konstgräs, säger tränaren i podcasten Corner of the Galaxy. 

Ibrahimovic ser därmed ut att missa mötena med Seattle Sounders i slutet av augusti och med Minnesota United i slutet av oktober, då båda lagen spelar sina hemmamatcher på konstgräs. 

Publicerad 2018-07-16 kl 15:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå