Dramatisk stopptidsvändning av Svenssons Sounders och Galaxy föll utan Zlatan - så gick det för alla svenskar i nattens MLS

Major League Soccer

Los Angeles Galaxys svit som obesegrad stannade vid sju matcher när Zlatan Ibrahimovic saknades i nattens möte med Colorado Rapids - och i Minnesota tog Gustav Svenssons Seattle Sounders en minst sagt dramatisk trepoängare.

Zlatan Ibrahimovic är just nu avstängd som en konsekvens av att han stod över MLS allstar-match, och spelade inte i nattens möte med Colorado Rapids. Då föll Galaxy med 1-2 efter att ha tappat en ledning från den första halvleken och släppt in det sista målet på stopptid. I Rapids spelade både Johan Blomberg och Axel Sjöberg från start, men byttes båda ut - Sjöberg i den första halvleken och Blomberg i halvtid.

I Seattle Sounders bortamöte med Minnesota United blev det också stopptidsmål - och inte bara ett. I den första respektive åttonde stopptidsminuten gjorde Seattle 1-1 och 2-1 och fick med sig alla poäng från matchen. Gustav Svensson spelade hela matchen för Sounders.

Mikael Stahres San José Earthquakes tog i natt en tung seger i bottenstriden då man vann med 3-1 borta mot Dallas. Magnus Eriksson spelade i startelvan för Earthquakes men blev utbytt i den andra halvleken, medan Joel Qviberg satt på bänken hela matchen.

I New York spelade Anton Tinnerholm 90 minuter för NYCFC när man spelade 2-2 mot Vancouver Whitecaps. Tidigare Malmö FF-spelaren Jo Inge Berget spelade från start men byttes ut i den andra halvleken.

Portland Timbers tog tidigt i morse en ny trepoängare när Philadelphia kördes över med 3-0. Samuel Armenteros spelade från start för Timbers men fick lämna planen mållös.

Också värt att nämna från nattens MLS är att Houston Dynamo åkte på hela tre röda kort när man förlorade hemmamötet med Kansas City med 0-1. Där var dock inga svenskar inblandade.