TV: Didier Drogbas succé i MLS - stod för ett hattrick i första starten

Major League Soccer

Didier Drogba stod inatt för en riktig succé i sin startdebut i MLS. Ivorianen stod för ett hattrick och avgjorde hemmamatchen mot Chicago Fire.

Didier Drogba har presenterat sig på riktigt för den amerikanska publiken. Inatt stod anfallaren för tre mål i hemmamatchen mot Chicago Fire.

Den förre Chelsea-anfallaren som flyttade över Atlanten i Juli behövde bara 27 minuter på sig för att göra sitt första mål för Montreal Impact. Sedan rullade det bara på. I den 61:a minuten gjorde ivorianen sitt andra mål vilket innebar kvittering till 3-3. Bara fyra minuter senare avgjorde Drogba även matchen med sig 4-3 mål.

I Chicago Fire spelade Kennedy Igboananike från start och stod för ett mål i matchen. Den var förre AIK- och Djurgårdsspelarens sjätte mål för säsongen.

Publicerad 2015-09-06 kl 10:13