Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

USA

TV: Gerrard: "Jag har alternativ på och utanför planen"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Steven Gerrard lämnar LA Galaxy. Vad nästa utmaning blir, och om den blir som spelare eller i en annan roll, är inte bestämt ännu.
- Jag har en del funderande att göra över de kommande två-tre veckorna, säger mittfältaren.

Steven Gerrard lämnar LA Galaxy efter ett och ett halvt år i klubben. Vad som händer nu för Liverpool-ikonen återstår att se. Mittfältaren har ett kontrakt som bisittare i BT Sports Premier League- och Champions League-sändningar, vilket Gerrard säger att han kommer att hedra.

Det har tidigare pratats om en återkomst till Liverpool, både som spelare eller i ledarstaben. Gerrard väntas ge ett besked inom de kommande veckorna.

- Jag har alternativ. Jag har alternativ utanför planen och på planen, säger Gerrard.

- Jag har en del funderande att göra över de kommande två-tre veckorna. Jag är inte redo att ta ett beslut eller slutföra något som jag kommer att göra framåt. Det jag kommer att säga är att jag åker hem för att spendera lite tid med min familj och gå över mina alternativ och bestämma vad nästa utmaning är för mig.

36-årige Gerrard hade MLS-titeln som ett stort mål när han kom till LA Galaxy, och är besviken över att han inte lyckades med det. Men mittfältaren kommer ändå att minnas tiden i USA med stor glädje.

- Jag kommer att minnas allt. Det har varit en fantastisk livserfarenhet för mig. Jag var i Liverpool under en väldigt lång tid och jag var väldigt bekväm där. Jag var nästan som en möbel där för jag hade varit där så länge. Att ta den här utmaningen och komma hit för 17-18 månader har varit... Det var ett stort beslut för mig. Men jag ångrar inget. Jag har älskat erfarenheten, säger Gerrard.

Se intervjun med Gerrard i spelaren ovan.

Publicerad 2016-11-15 kl 23:35

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER