TV: Zlatan slog klubbrekord i LA Galaxys kross - stod för nytt hattrick

La Galaxy hade under söndagsnatten en målfest.
Zlatan Ibrahimovic stod för ett nytt hattrick, sitt andra för säsongen.
Detta gav laget en 7-2 vinst, samt ett klubbrekord för Ibrahimovic.

Se höjdpunkterna mellan LA Galaxy och Kansas City i spelaren ovan.

Nattens match mellan LA Galaxy och Sporting Kansas City bjöd på en målfest. Galaxy vann med 7-2, varav Zlatan Ibrahimovic stod för ett hattrick.

Detta var hans andra hattrick för säsongen, det första gjordes i derbyt mot LAFC i somras.
Zlatans första mål i matchen gjordes på egen straffretur i den 32:a minuten, straffen kom efter hands på en motspelare. Kansas City målvakten Tim Melia läste Zlatan och kastade sig raklång mot högerstolpe men fick inte kontroll på bollen och Ibrahimovic slog in kvitteringen till 1-1.

I andra halvlek kom först två snabba mål från Galaxy, det första av Joe Corona i 48:e minuten med en nick. Det tredje av Zlatan med ett nedtag från höger i straffområdet. Ibrahmiovic gjorde en lätt inpetning med vänster fot, men Melia var inte inom räckhåll av bollen.

Målskytten firade dansande längs planens långsida, med armarna i luften och hopp innan kramkalas utbröt tillsammans med lagkamraterna.

Efter flera fina framspelningar av Ibrahimovic till lagkamraterna svarade Uriel Anttuna med ett skott som gick stolpe in vilket resulterade i 4-1 i den 69:e minuten.

Målkalaset var inte slut efter det, Sebastian Lletget stod för två mål. Zlatan var dock inte nöjd där, han fulländade sitt hattrick i den 85:e minuten. Detta blev Zlatans 26:e mål, han slog där med klubbrekordet för flest gjorda mål under en säsong.