TV: England tappade poäng - efter Shaws karatespark

Detta efter att Luke Shaw varit inblandad i en uppmärksammad straffsituation.

Se straffsituationen med Luke Shaw i spelaren ovan.

Höjdpunkter: England spelade oavgjort hemma mot Ungern
1:11
England kvitterar till 1-1
3:02
Ungern tar ledningen mot England

Under tisdagskvällen tog England emot Ungern på Wembley i kvalet till VM 2022. England toppade inför matchen kvalgruppen på 19 poäng, fyra fler än tvåan Albanien, med tre omgångar kvar att spela. Engelsmännen hade därmed chansen att koppla ett järngrepp om förstaplatsen vid seger mot gruppfyran Ungern.

I gästande Ungern spelade jättetalangen Dominik Szoboszlai från start. Englands förbundskapten Gareth Southgate valde att rotera kraftigt i startelvan jämfört med senaste 5-0-segern mot Andorra. John Stones och Phil Foden var de enda spelarna som var kvar i startelvan när Southgate gjorde hela nio ändringar. In från start kom bland annat Harry Kane, Raheem Sterling och Jack Grealish.

Halvvägs in i den första halvleken tog gästande Ungern ledningen i matchen. Luke Shaw delade ut en, vad domarna ansåg, hög och farlig spark mot Loic Nego när han försökte rensa bollen - varpå domaren pekade på straffpunkten. Fram klev Roland Sallai som säkert placerade in 0-1.

England kvitterade kort därefter. Med knappt tio minuter kvar till halvtidsvilan nådde John Stones högst på Phil Fodens frispark och kunde nicka in 1-1 framför hemmapubliken på Wembley.

England tryckte på för ett ledningsmål i andra halvlek, dock utan att få utdelning. Matchen slutade 1-1. England är fortsatt gruppetta med 20 poäng, tre poäng före tvåan Polen. Ungerns möjligheter att spela VM 2022 ser dock allt sämre ut.

England: Pickford - Walker, Stones, Mings, Shaw - Foden, Rice, Mount - Sterling, Kane, Grealish

Ungern: Gulacsci - Lang, Kesckes, Szalai - Nego, A. Nagy, Schafer, Z. Nagy - Schon, Szoboszlai - Sallai