Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barcelonas glädjebesked: Tre spelare tillbaka inför CL-kvarten

Women's Champions League

Champions League-kvartsfinal i slutet av mars.
Då är tre Barcelona-spelare tillbaka från sina skador.  

Foto: Bildbyrån.

Barcelona spelar kommer att i slutet av mars ställas mot Roma i den första av två kvartsfinaler i Champions League. Inte nog med att Barcelona anses vara ett av världens bästa lag, har tre viktiga spelare nu strukits från skadelistan.  

Det rör sig bland annat om Jana Fernandez som varit borta med en korsbandsskada och Ingrid Engen skadade den främre lårmuskeln i början av januari.  

Dessutom får man tillbaka Caroline Graham Hansen som i slutet av oktober skadade sin hamstringmuskel i Champions League-gruppspelet mot FC Rosengård.  

- Jag var förberedd på att vara borta lite längre, min magkänsla sa att det var värre. Men som idrottskvinna känner du din kropp och ibland förstår man vad som pågår - jag var mer rädd över hur svår skadan var då jag behöver att den muskeln fungerar, speciellt som jag är en explosiv spelare som, sade hon i Their Pitch då och fortsatte:  

ANNONS

- Det är klart att man blir lite överdramatisk i stunden, lite som "shit, min karriär är över, adios". Men det var inte så illa och om jag gör allt rätt kommer allt att bli bra och det är det enda jag behöver fokusera på nu. Inte tvinga fram något och bara ta min tid, jag är i väldigt bra händer och känner mig positiv över min comeback. 

Barcelona toppar just nu ligan på 57 poäng efter 19 spelade omgångar, där man plockat full pott samtliga omgångar.  

Publicerad 2023-03-02 kl 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto