Rolfö tvåmålsskytt - Barcelona vidare i Champions League

Women's Champions League

Fridolina Rolfö stod för två mål mot Roma.
Då vann Barcelona med 5-1 och gick vidare i Champions League.

Barcelona slog Roma med 2-0 i första kvartsfinalmötet i Champions League, och tog under onsdagen emot den italienska storklubben i returen på Camp Nou.

Svenska landslagsstjärnan Fridolina Rolfö spelade den här kvällen från start och imponerade direkt, då hon redan i den elfte minuten stod på rätt plats i straffområdet efter ett inspel och satte bollen i mål till 1-0. Strax före halvtid var det dags igen. Stjärnan mötte ett nytt inspel i straffområdet, och lade enkelt in bollen i öppet mål till 3-0 i paus.

Barcelona punkterade sedan matchen i andra halvlek med ytterligare två mål till seger med 5-1, vilket innebär att storklubben är vidare till semifinal i Champions League.

Rolfö spelade i 80 minuter, medan svenskarna Stephanie Öhrström, Beata Kollmats, Alva Selerud och Elin Landström blev kvar på Romas bänk.

Barcelona: Panos - Bronze, Hernandez, Leon, Rolfö - Bonmati, Walsh, Guijaro - Hansen, Oshoala, Salma.

Roma: Ceasar - Bartoli, Wenninger, Linari, Minami - Serturini, Guigliano, Losada, Andressa - Giacinti, Haavi.