Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

433 - Matilda Vinberg

Lundhs pod

Avsnitt 433 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Matilda Vinberg. Hon talar om glädjen över att ha hjälpt Tottenham till FA-cupfinal på Wembley, om varför hon valde Tottenham, om skälet till att hon nobbade Chelseas bud, om betydelsen av svenska tränaren Robert Vilhamn, om förutsättningarna i klubben, om förvåningen över att herr- och damlaget aldrig träffas och om de lite opersonliga hälsningarna från herrstjärnorna inför semifinalen.

Dessutom berättar Vinberg om vikten av tidig speltid i Enskede, om genombrottet i Hammarby, om glädjen över dubbeln, om avsaknaden av Bajen-supportrarna, om den infekterade flytten från klubben där ledningen inte gav en korrekt bild av förhandlingarna, om att hon egentligen velat stanna ett år, om att etablera sig i landslagstruppen, om att VM-nobben tog hårt, om överraskningen när Kosovare Asllani talade om Rosa Kafajis brister och om chocken över att Marika Domanski Lyfors blivit svårt sjuk.

Här hittar du podden med Matilda Vinberg:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2024-04-22 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto