Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ångerfull Selmani bröt måltorkan: "Haft ett bra snack med Cifuentes"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Astrit Selmani bad om ursäkt till hela sitt lag efter reaktionen på bänkningen mot AIK.
Sedan fick han starta mot Peking - och bryta sin måltorka.
- En underbar känsla, säger Hammarby-stjärnan till Fotbollskanalen.

1:47
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Fotbollskanalens intervju med Selmani ovan.

Hammarby besegrade IFK Norrköping med 3-0 hemma på Tele2 Arena under söndagen. Då spelade Astrit Selmani från start igen efter att ha varit bänkad senast mot AIK (3-3).Och han njuter efter segern.

- Underbart. Vi gjorde en bra match. Vi släppte inte till någonting och så gjorde vi tre mål framåt. En stabil match av allihopa, säger Selmani.

I andra halvlek bröt han också sin måltorka. Efter pass från inhopparen Dennis Collander dunkade han in 3-0 i bortre hörnet och gjorde sitt första allsvenska mål för året.

- Som forward är det en underbar känsla att få göra mål. Jag har väntat på det. Äntligen sitter den.

ANNONS

Han beskriver målet:

- Collander blev Robinho där ett tag, säger Selmani och ler.

- Nej, men det var fint av honom. Han släppte fram bollen och det var inte så mycket annat att göra än att skjuta i bortre. Den satt rätt bra.

Vad betyder det här målet för dig?
- Det betyder mycket för mig och laget. Det betyder mycket för allihopa. Alla har sett hur jag har kämpat. Det känns skönt.

Och att leverera efter att ha varit bänkad senast känns kanske extra gott, eller?
- Ja, det är enda sättet. Efter att jag blev bänkad så har jag bara försökt visa upp mig. Jag har tränat en hel vecka och försökt göra så mycket jag kunnat där. I den här matchen gjorde jag allt jag kunde för att visa att jag ska spela. Så är det, man ska inte vara bekväm.

Annars är Selmani ångerfull efter de uttalanden som han gjorde efter bänkningen mot AIK, då han visade frustration över tränaren Marti Cifuentes och hans beslut. Forwarden berättar att han bett om ursäkt till hela laget - och att han haft en dialog med Cifuentes.

ANNONS

- Det har varit bra snack. Jag gjorde en intervju som man gör när man är frustrerad och irriterad. Jag är en människa, jag säger saker… då blir det så som det blir. Men vi hade ett bra snack och så har jag fått visa på träningarna att jag vill spela.

Efter matchen fick Bajen-tränaren Marti Cifuentes frågor om Selmani.

Hur tycker du att han tog bänkningen?
- Det är klart att jag tog del av det. Dom är spelare och sedan är dom väldigt uppe i det och blir pushade, och ni i media gör ert jobb och ställer frågor, så ibland kan en del bli skarpa i media. Men det är så det är. Vi hade ett bra snack efteråt och i dag gjorde han ett fantastiskt jobb och jag är så glad för honom, säger Bajen-tränaren.

Han är väldigt ångerfull - har ni pratat om det?
- Ja, han smsade mig sent på kvällen och var väldigt ångerfull. Det är så det är med Astrit. Han är en väldigt stolt person och har samtidigt ett fantastiskt hjärta. Han är väldigt bra för gruppen. Alla kan vi göra misstag, men det är hur vi reagerar efter. Hans reaktion var väldigt skarp.

ANNONS

Hammarby leder allsvenskan just nu.

Publicerad 2022-05-22 kl 17:35

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto