Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Beijmo: "Vi kommer inte upp i nivå idag"

Allsvenskan

Malmö föll mot Hammarby med 2-0.
Efter matchen var Felix Beijmo besviken.
- Vi kommer inte upp i nivå idag, säger Beijmo.

3:26
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Malmö inledde bra de första tio minuterna men efter Alexander Kacaniklic ledningsmål i 15:e minuten hade gästerna svårt att skapa chanser.

- Så här efteråt är det mest besvikelse. Vi kommer inte upp i nivå idag riktigt, vi startar bra och trycker ner dem men sedan kommer deras mål och då tar de över mer och mer. Vi gör alldeles för mycket bolltapp och agerar inte som vi borde göra, säger Felix Beijmo.

Kände ni er tagna av Hammarby i första halvlek?
- Nej, vi vet att Hammarby är ett jättebra lag, speciellt här hemma. Här spelar de alltid bra utan vi måste gå till oss själv och vi kommer inte upp i den nivå vi önskar.

ANNONS

I och med förlusten gick Bajen om MFF i tabellen och är därmed nya serieledaren i en haltande tabell där Djurgården möter Blåvitt imorgon. Fyra lag i detta nu på 59 poäng.

Uwe Rösler sa att ni fortfarande är favoriter, hur ser du på det?

- Det är fyra lag på samma poäng så vi får se hur det går för Djurgården i morgon. Skulle de förlora är det jämt, vi måste helt enkelt gå till oss själva och vinna med ett par bollar de kommande matcherna.

I nästa match väntar AIK hemma som gjorde processen kort med bottenlaget Falkenberg i dag, hela 5-1.

- Det är ny tuff match, det finns inga lätta matcher men är en match vi ska vinna. Vi har hemmaplan och jag tycker att vi är ett bättre lag.

Publicerad 2019-10-20 kl 18:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto