Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besviken Selmani skickar passning till sin tränare: "Får väl se hur det blir i nästa match"

Allsvenskan 2021-10-18 kl 08:00

STOCKHOLM. Astrit Selmani petades i derbyt mot AIK.
Efter 1-0-segern och ett fint inhopp skickade han en passning till sin tränare.
- Vi får väl se hur det blir i nästa match, säger han.

Foto: Bildbyrån.

Hammarbys tränare Miloš Milojević bjöd på en skräll när lagupställningarna släpptes inför söndagens derby. Astrit Selmani var petad och började på bänken.

Anfallaren hoppade in efter 56 minuter när det stod 0-0. Två minuter senare la han upp för det avgörande 1-0-målet. Och förutom det var inhoppet starkt.

Efter matchen var Selmani besviken.

- Det är hans beslut. Det får han ta. Det jag kan göra är att komma in och göra skillnad. Det är mitt jobb. Hans jobb är att ta ut ett lag som ska vinna. Vi får väl se hur det blir i nästa match, säger han.

- Vem som helst förstår att man inte vill sitta på bänken utan att man vill spela varje match. Men man får försöka vara professionell och köpa läget och sedan gå in och visa att man borde få spela.

ANNONS

Vad sa Miloš när du fick veta att du var bänkad?
- Vi hade samling, då sa han att det här laget han tog ut, han trodde att det skulle vinna matchen. Då är det bara att köpa det. För vad ska jag göra? Det är klart att jag var besviken.

Miloš sa att du skulle hata honom i två dagar - hur ser du på det?
- Det förstår väl vem som helst att man vill spela ett derby. Jag tror inte att någon är glad över att sitta på bänken i ett derby.

Selmani tycker att han gjorde ett bra inhopp.

- Jag visade när jag kom in att jag var ett ständigt hot hela tiden. Jag skapade jäkligt många lägen och hotade deras backlinje konstant i 40 minuter, säger han.

- När jag kommer in så blir det ett helt annat tryck mot deras backlinje. Det var ett bra byte. I mina ögon gjorde jag 40 bra minuter. Deras backlinje var konstant oroliga. Det är vad jag kan göra.
ANNONS

Var det svar på tal?
- Nej. Mer att jag måste fortfarande visa att jag ville spela. Det var ett bra inhopp. Han tyckte att det här var bäst för laget. Då är det bara att köpa det. Han tyckte att det här laget som startade skulle göra det bättre. Han sa inget annat.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto