POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Bild: Sportchefen bekräftar - Ofori på väg till AIK

Foto: Bildbyrån.

Ebenezer Ofori kan vara nära en comeback i AIK.
Nu uppger tyska tidningen Bild att Vfb Stuttgarts sportchef Sven Mislintat har bekräftat att mittfältaren är nära en övergång. 

Ghananske mittfältaren Ebenezer Ofori, 24, tillhörde mellan sommaren 2013 och vintern 2017 AIK. Därefter lämnade han för spel i Vfb Stuttgart, numera i tyska andraligan, med utlåning till New York City över 2018 och 2019. Mittfältaren har avtal med Stuttgart fram till nästa sommar, men i mitten av december rapporterade FotbollDirekt att AIK för samtal med spelaren om en återkomst till klubben. 

Nu uppger tyska tidningen Bild att Ofori under tisdagen inte närvarade på lagets träning och att det ska vara med anledning av att mittfältaren är nära en övergång till AIK. Enligt tidningen har Stuttgarts sportchef Sven Mislintat även bekräftat att spelaren är nära AIK och att övergången till och med skulle kunna bli klar under tisdagen. 

Enligt Expressen är Ofori klar för AIK, precis som danske målvakten Jacob Haugaard, som även tidigare har kopplats ihop med föreningen. Haugaard förväntas ersätta Oscar Linnér, som under tisdagen blev presenterad av tyska klubben Arminia Bielefeld. 

Publicerad 2020-01-07 kl 19:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå