Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bosniens förbundskapten: "Tror att Hadzikadunic återvänt till Malmö"

Allsvenskan

Bosniens förbundskapten Ivaylo Petev tror att Dennis Hadzikadunic återvänt till MFF.
Nu kallar den regerande svenska mästaren till pressträff klockan 16.30 under fredagen. 

Foto: Bildbyrån.

Försvararen Dennis Hadzikadunic, 23, lämnade Malmö FF för ryska Rostov 2018. Under senaste tiden har han kopplats ihop med en flytt tillbaka till Skåneklubben, då det rapporterats om förhandlingar mellan parterna, samtidigt som spelarens agent Walid Faour har uttalat sig om att mittbacken vill komma hem till den regerande svenska mästaren. 

Efter Rysslands invasion av Ukraina har Fifa beslutat att utländska spelare tillåts lämna Ryssland för att skriva på för andra klubbar fram till den 30 juni i år, samtidigt som spelarnas kontrakt fortlöper i Ryssland. Championat uppgav vidare under torsdagen att Hadzikadunic brutit med Rostov, något som Faour dock inte ville kommentera.

ANNONS

Under fredagen presenterade Bosnien-Hercegovinas förbundskapten Ivaylo Petev sin trupp inför den kommande landslagssamlingen i mars och uttalade sig även om Hadzikadunic. 

Petev berättar att han tror att Hadzikadunic återvänt till Malmö. 

- Jag pratade med Hadzikadunic och jag tror att han redan återvänt till Malmö med tanke på att Fifa tillåtit utlänningar i Ryssland att byta klubb. Jag är glad över det och tror att han kommer få mer speltid, säger förbundskaptenen enligt Faktor.ba. 

Fotbollskanalen har pratat med MFF:s sportchef Andreas Georgson, som inte vill kommentera förbundskaptenens utspel i dagsläget.

Däremot har Malmö FF hintat om ett nyförvärv på Twitter, samt kallat till pressträff klockan 16.30 under fredagen. 

Hadzikadunic är den här säsongen noterad för elva matcher i Ryssland. Han kom senast till spel i en match i november i fjol i den ryska högstaligan. 

ANNONS

Fotbollskanalen har sökt Dennis Hadzikadunic och agenten Walid Faour. 

Publicerad 2022-03-11 kl 14:50

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto