POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
48v

Gerzic om förlusten mot Dif och Kennedys dom: "Borde det ens bli något?"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

I spelaren ses höjdpunkterna från matchen.

STOCKHOLM. Örebro väntar på disciplinnämndens dom om Kennedy Igboananike.
Lagkaptenen Nordin Gerzic hoppas att det inte blir något ytterligare straff för forwarden.
- Jag har kollat på det tusen gånger men ser inget rött kort, säger Gerzic till Fotbollskanalen.

Efter en 2-0-förlust borta mot Djurgården under torsdagen var Örebros lagkapten Nordin Gerzic förbryllad.

- En konstig match. Jag tycker att vi hade rätt bra kontroll i första halvlek. Vi spelade som vi vill. I andra halvlek var vi inte bra. Vad det beror på är svårt att säga. De fick ett sjukt billigt mål. Jag tror att han (Tino Kadewere) är en mot fem, säger Gerzic.

Han pekar bland annat på att ÖSK hade ett dåligt djupledsspel i andra halvlek, och hamnade djupt ner i planen.

- Jättekonstigt. Det är inte det vi vill och inte det vi snackade om att vi skulle göra. Vi tappade alldeles för mycket boll i andra halvlek. Och vi tappade boll i fel lägen.

- Jag tycker att vi gav bort matchen helt i andra halvlek. Jag tycker att vi slarvade. Vi gjorde inte vad vi kommit överens om. 

ÖSK fick klara sig utan forwarden Kennedy Igboananike mot Djurgården, på grund av den automatiska avstängning hans röda kort mot Hammarby innebär. Igboananike sparkade mot Bajens Imad Khalili och visades ut av domarteamet, ett beslut som diskuterats rejält i veckan.

I dagarna väntas disciplinnämndens dom i ärendet offentliggöras. Stängs Kennedy av ytterligare någon eller några matcher eller inte? Nordin Gerzic menar att det borde räcka att forwarden stod över Djurgården-matchen.

- Jag vet inte ens om det borde bli någon dom. Det kanske ska bli en dom om att han missar bollen. Det var ju det han gjorde, och sen ramlade Khalili. Jag ser inte vad det är han gör (för fel). Jag har kollat tusen gånger men jag vet inte var det röda kortet finns, säger mittfältaren.

Lagkaptenen är inte orolig för att lagkamraten ska missa flera matcher till.

- Nej, det är jag inte. Jag vet inte om de (disciplinnämnden) har andra ögon än vad jag har, eller om de lägger dit något som han gjort. Så som jag ser det borde det räcka med en match. Låt killen spela nu för han har inte gjort något fel.

Publicerad 2018-05-18 kl 07:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå