Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

HBK ratar mittback - kan flytta till Frankrike

Johnny Lundberg tvingas lämna Halmstad.
Då kan mittbacken flytta till Frankrike.
- Han har ett kontraktsförslag från Bolougne, säger Hasan Cetinkaya till fotbolldirekt.

Johnny Lundberg spelade 28 av 30 matcher från start när Halmstad gick upp i allsvenskan. Men mittbacken får inte följa med laget upp till högsta serien.
-  I dagsläget har vi inte tänkt förlänga med Johnny. Det är ett pussel vi lägger nu med truppen, vi har tre mittbackar i Richard Magyar, Micke Svensson och nye Fredrik Liverstam och vi har inga diskussioner om ett nytt kontrakt, säger HBK:s fotbollsansvarige Mikael Kaller till FotbollDirekt.se.

Johnny Lundberg:
- Det är klart att jag är besviken på HBK, jag har ändå varit här i tre år och varit ordinarie och lagkapten. Det kändes fantastiskt bra att vara med och ta upp klubben i allsvenskan igen, och vi pratade innan mitt kontrakt gick ut om att träffas igen och diskutera en förlängning, men sedan dess har jag inte hört något alls. Det skulle vara konstigt om de kom med något nu, då är det som att jag inte dög tidigare men nu istället, säger han till FotbollDirekt.se.

Nu funderar mittbacken över framtiden. Det finns konkret intresse från norska Sandnes Ulf och från franska Bolougne, i tredjedivisionen.
- Det är ett bra förslag, absolut, men det är mycket att fundera över, med familj och så. Det är en lång flytt att göra, men samtidigt ett spännande äventyr med en annan kultur och nytt språk och så vidare. Men Sandnes känns också som ett bra alternativ. Jag bestämmer mig om några dagar, säger han.

Publicerad 2013-01-08 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons