Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

HIF-ikonen klar för Halmstad

Foto: Scanpix

Christoffer Andersson, Helsingborgs IF

Christoffer Andersson är klar för Halmstad. Den 36-årige HIF-ikonen presenteras på klubbens officiella hemsida.
- Ett kul steg att ta, säger han.

Under ett och ett halvt decennium fördelade över två sejourer har Christoffer Andersson noterats för 343 allsvenska matcher med Helsingborg, men i somras fick han signaler om att det förmodligen inte skulle bli någon fortsättning. Sedan dess har HBK visat sitt intresse och nu är övergången ett faktum.

– Det här blir ett kul steg att ta. När jag fick beskedet att jag inte skulle få fortsätta i HIF funderade jag givetvis på vad jag skulle göra, men det är alldeles för många som sagt till mig att de kände att de slutade för tidigt och jag ville fortsätta spela fotboll. Jag känner att jag har mer att ge, säger Andersson till HBK.se.

På sin meritlista har han 24 A-landskamper och själv tror han att erfarenhet och rutin väger tyngre än det rent världsliga faktum att han hunnit fylla 36 år.

– Folk gillar att stirra i passet, men jag har alltid legat i topp i fysiska tester. Jag har varit väldigt mån om att sköta min kropp och är i bra form. Jag har mycket mer att ge, känner jag, säger Andersson.

Publicerad 2014-11-17 kl 16:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons