Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/HALMSTAD

Landslagsscouten till HBK

Reine Almqvist tillsammans med Erik Hamrén

Halmstad förstärker sin ledarstab inför den kommande säsongen. Landslagsscouten Reine Almqvist är klar som individuell tränare och analytiker.

 Han kommer att fortsätta scouta för landslaget, men väljer även att arbeta med oss. Det är glädjande, säger Halmstads tränare, Jens Gustafsson, till klubbens hemsida.

Landslagsscouten Reine Almqvist kommer att jobba extra nästa säsong. Utöver sina uppdrag för det svenska herrlandslaget kommer han att arbeta för Halmstads BK.

–  Han kommer att fortsätta scouta för landslaget, men väljer även att arbeta med oss. Det är glädjande, säger Halmstads tränare Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

– Man kan prata om spektakulära spelarvärvningar, men när det gäller att tillföra kompetens är den här värvningen svårslagen i svensk fotboll, säger Halmstads tränare Jens Gustafsson till klubbens hemsida, säger Gustafsson till klubbens hemsida.

Almqvist kommer att ha ansvar för individuell utveckling, scouting och analys. Han själv ser fram mot den nya utmaningen.

– Jag har mött HBK massvis av gånger, både som tränare och som spelare, och jag har alltid tyckt att det är en trevlig och jordnära klubb. Det ska bli kul att bekanta sig närmare med den, säger Almqvist till klubbens hemsida.

Publicerad 2014-01-01 kl 21:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons