Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hyllningen till Hammar - jämförs med Roy Keane

Allsvenskan

STOCKHOLM. Fredrik Hammar rörde upp känslor hos AIK-spelarna.
Nu jämförs han med Roy Keane.
- Han gav, han tog. Det är samma sak med Hammar, han ger och tar, säger Nahir Besara.

Foto: Bildbyrån.

Se höjdpunkterna från Hammarby-AIK i spelaren ovan.

Fredrik Hammar var den som hamnade i duellen när Ismaila Coulibaly fick sitt andra gula kort i derbyt mellan Hammarby och AIK.

- Det sista Hammar sa innan vi gick ut till andra halvlek var att han (Coulibaly) kommer att få rött kort. Det sjuka var att han fick det gula på honom. Så Hammar är en störig person. Han tröttnade på Hammar så han körde över honom, säger Nahir Besara.

Hammar var i ett gäng andra dueller också. Efter 2-0-målet fick han en smäll av Axel Björnström, som även han fick gult kort.

När Fotbollskanalen frågar Nahir Besara om han är förvånad över att AIK-spelarna lät sig påverkas av Fredrik Hammar, som ibland brukar vilja reta upp motståndare, så svarar han:

Annons

- Det är svårt, han har den egenskapen, att irritera andra. Men samtidigt är han en sån spelare som ger och tar. När det är sådana spelare… hur ska jag förklara… som Roy Keane (före detta Irland och Manchester United). Han gav, han tog. Det är samma sak med Hammar, han ger och tar. Jag gillar inte de här som ger men gnäller när de får. Hammar gjorde en otroligt bra match, säger Besara samtidigt som Hammar kommer ut till media:

- Nu kommer Roy Keane, gå och prata med honom, säger Besara.

En annan som är imponerad över Fredrik Hammars insats mot AIK är Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg.

- Jag blir stolt. Hammar vet mycket väl vad han är bra på. I synnerhet kanske i sådana här matcher behövs det någon med lite skit under fingrarna och som kan stå upp även i det verbala. Sen ska vi inte glömma att han är ganska bra på att spela fotboll också. Jag är jättestolt över honom. Han förtjänar verkligen det här, säger sportchefen.

Annons
Publicerad 2024-05-20 kl 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto