POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Ingvar "Putte" Carlsson vill porta Ulf Adelsohn: "Kan gå till ståplats"

Stefan Alvén kritiserar Ulf Adelsohn och får medhåll av Ingvar "Putte" Carlsson.
Nu kan Adelsohn portas från hedersläktaren.
- Inte så jävla lämpligt att hålla på så, säger Carlsson till fotbollskanalen.se.

På torsdagen ringde Stefan Alvén upp fotbollskanalen.se. Djurgårdens förre sportchef var upprörd och menar att Ulf Adelsohn inte borde sitta kvar på hedersläktaren eftersom han kritiserar lagets spelare, och om klubben inte gör något så är det en grogrund för andra supportrar. Nu backar styrelsen upp Alvén.
- Jag delar Stefans uppfattning. Det är absolut inte bra och Ulf borde vara så klok att han går och sätter sig någon annanstans om han inte kan vakta sin tunga, säger Ingvar "Putte" Carlsson och fortsätter.

- Om man sitter på hedersläktaren då är det nog så att man inte ska kritisera sina egna spelare, annars ska man nog göra något annat. Då kan man nog gå och sätta sig på ståplats. Det är faktiskt rätt många som har reagerat på Ulfs sätt.

Håller du med Stefan Alvéns åsikt om att Adelsohns beteende är på gränsen till förtal?
- Ja, Stefan är ju jurist. Sen om det är lämpligt att Sveriges idrottsministers man håller på så, det kan man väl säga att det är inte så jävla lämpligt.

Tycker du att det är lämpligt att Ulf sitter kvar på hedersläktaren, med tanke på den situation som ni befinner er i nu och han håller på och sågar spelare?
- Nej, det är det inte.

Är det extra känsligt nu?
- Ja, det är aldrig bra. Men jag är inte förvånad. Vi är sex stycken som sitter i styrelsen som måste diskutera det här, säger Ingvar "Putte" Carlsson som berättar att han mår dåligt över allt som har hänt i Djurgården den senaste tiden. Och han är riktigt upprörd över Ulf Adelsohns uppträdande.

- Styrelsen beslutar om vilka som ska sitta på hedersläktaren, men det är klart att om det sitter folk där som uppträder på det här viset så är inte det bra för föreningen eller för spelarna. Här försöker vi göra allt som går i vår makt för att få det här på fötter igen, säger han och fortsätter.

- Den här frågan ligger både på sportfrågor och på säkerhetsfrågor. Hade Stefan varit anställd som sportchef hade han gått ut och talat för Djurgårdens räkning, nu går han ut och pratar privat. Jag tycker att det hade varit mycket bättre om han även i dag kunde gått ut och pratat för Djurgårdens räkning. Det hade jag varit jävligt glad över.

Publicerad 2011-05-06 kl 00:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå