Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Viktor Elm ny allsvensk expert hos Fotbollskanalen

Allsvenskan

Viktor Elm är klar för Fotbollskanalen.
Kalmar FF-ikonen ska skriva och tycka till om allsvenskan.
- Framför allt vill jag ge läsarna någonting inifrån, säger han.

9:35
Nästa

Avbryt
Försök igen

Fler än 200 matcher i allsvenskan, drygt 180 matcher i den nederländska högstaligan och tio A-landskamper för Sverige. Nu blir Viktor Elm skribent och expert hos Fotbollskanalen.

Den tidigare Kalmar FF-spelaren, som avslutade karriären efter säsongen 2020 och nu utbildar sig till lärare, ska ge sin syn på olika ämnen kopplade till allsvenskan.

- Framför allt vill jag ge läsarna någonting inifrån. Kanske kan man dela med sig om något man upplevt eller som man har känt, som sedan kan kopplas till sådant som händer i allsvenskan nu. Man kan ge någonting lite extra till de som är intresserade av fotboll, säger Viktor Elm i Fotbollskanalens Deadline Day-sändning, säger Elm.

ANNONS

Fotbollskanalens redaktionschef Sven Bertil Liljegren:

- Med sin bakgrund som spelare i allsvenskan och sin kunnighet kommer Viktor kunna ge Fotbollskanalens läsare bra insikter och åsikter. Både kring det som händer på planen och vid sidan om den. Den känns också kul att ge våra läsare chansen att ta del av Viktors tankar, idéer och åsikter i textformat i en blogg som har premiär inom kort på Fotbollskanalen.

Publicerad 2022-08-11 kl 19:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto