Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Langer lämnar Norrköping: "Ett beslut var tvunget att tas"

Allsvenskan

Michael Langer lämnar Norrköping.
Parterna har inte kunnat enats om ett nytt kontrakt.
- Jag har varit öppen med att jag vill ha en längre plan men klubben tänker annorlunda och jag kan inte klandra dem, säger Langer till Norrköpings hemsida.

Foto: TT

Det har varit en speciell situation mellan Michael Langer och Norrköping.

Hans kontrakt går ut på lördag och det har varit flera förhandlingar om hans framtid, utan resultat. Nu står det klart att parterna inte kan enas om ett nytt kontrakt och att målvakten som har startat alla matcher den här säsongen lämnar Norrköping.

- Jag ville stanna längre men nu är det här bestämt. Det är sorgligt men det var ett beslut som var tvunget att tas, säger Langer till klubbens hemsida.

Han kom till Norrköping förra sommaren på ett ettårskontrakt och har tidigare sagt att han inte vill ha ett så pass kort kontrakt igen.

ANNONS

- Pengarna har jag inte brytt mig så mycket om för att vara ärlig, det har mer handlat om kontraktslängd och framtid. De senaste tre åren har jag haft ettårskontrakt och det är tufft mentalt. Det är tufft att bestämma sin framtid var sjätte månad och inte veta hur det ska bli. Jag hoppades att vi skulle hitta en lösning men av flera olika anledningar kunde vi inte det.

Vart han ska ta vägen är ännu inte klart och då Fotbollskanalen pratade med hans agent Michael Serr i slutet av juni förklarade han att alternativen då var Peking eller att flytta till Bundesliga.

- Under en lång tid såg det ut som att han skulle lämna när kontraktet går ut nu i sommar och då tittade vi på andra alternativ. Det har funnits intresse från två klubbar i Skandinavien och sen har vi fått in ett erbjudande från en klubb i Bundesliga, sa han då.

ANNONS

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-10 kl 13:55

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto