Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Levi om Norlings speciella beröm: "Jag kanske är lik honom med det"

Allsvenskan

NORRKÖPING. Jonathan Levi har gjort flest poäng i IFK Norrköping.
En del av förklaringen, enligt Rikard Norling, är att han inte tänker för mycket.
- Han känner mig och vet att jag är en känslomänniska, säger Levi.

Foto: Bildbyrån.

Tre mål och en assist har det blivit för Jonathan Levi, och med det är han i topp i lagets poängliga.

Rikard Norling tror att en del av förklaringen sitter i huvudet.

- Det är skönt om han bara får slappna av och inte behöva fundera och reflektera så mycket. Han är oerhört bra när han spelar på instinkt och bara följer sitt hjärta, säger Norling om Levi.

Levi när han får höra vad hans tränare sagt:

- Rikard är väldigt bra på att lära känna folk. Han snappar upp mycket. Han känner mig och vet om att jag är en känslomänniska och att jag tänker en del… jag kanske är lik honom med det. Men han har ju rätt i många delar. Sedan vet jag att om jag inte är närvarande så går det inte bra, så jag behöver hitta den balansen. Jag vet vad han menar och är glad att han säger det och att han tycker om mig, säger han.

Annons

Är du nöjd med tre mål och en assist?
- Det är väl det som har varit min lilla nackdel, att det kanske inte har blivit den bästa poängskörden tidigare. Säsongen 2020 fick jag ändå 14 poäng, men ifjol var det lite snålt. Så det är kul att man har varit med i poängprotokollet i år även om jag tycker att man kan vara bra trots att man inte gör mål eller assist, men det är ju det som det i slutändan handlar om.

Hur har det gått för dig rent spelmässigt?
- Ganska bra. Men kanske lite upp och ner. Jag var sjukt besviken efter AIK på Friends då jag inte kunde hjälpa laget. Men efter det repade jag mig bra och vi i laget har ändå spelat på ett positivt sätt men inte fått med oss poäng.

- Men nu har vi nästan spelat lite sämre men då fått med oss poängen. Men jag känner att jag börjar hitta en nivå där jag är bra många gånger. Tidigare har mina höga toppar varit jättehöga, men det har inte varit där så ofta som jag velat. Nu är det mer att jag inte alltid är högst upp, men jag är bra mycket fler gånger.

Annons
Publicerad 2022-05-09 kl 11:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto