Lugnande besked om Bergets skada: "Vågade inte chansa"

MALMÖ. Malmö FF:s Jo Inge Berget tvingades utgå under 1-1-matchen mot Östersund.
Tränaren Jon Dahl Tomasson kommer med ett lugnande besked om 30-åringens status.
- Han hade lite krampkänningar, säger han till Fotbollskanalen.

MFF dominerade i målchansväg hemma mot Östersund. Men innan de största mållägena kom tvingades de att byta ut Jo Inge Berget.

Högeryttern började ta sig mot baksida lår i mitten av första halvlek. Efter 32 minuter fick norrmannen bytas ut, och Adi Nalic hoppade in istället. Berget kunde ta sig ut för egen maskin, och MFF-tränaren Jon Dahl Tomasson kommer med ett positivt besked.

- Han hade lite krampkänningar. Det spände till i muskeln, och jag ville inte chansa med honom i det hänseendet. Det var därför vi satte in Adi, säger Dahl Tomasson efter matchen.

Antonio Colak gav MFF ledningen i den 52:a minuten, innan Östersunds Ronald Mukiibi kvitterade på en hörna i minut 81 och fastställde slutresultatet till 1-1.

Publicerad 2021-04-25 kl 22:15