Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Brann-spelarna om Norling: ”Allt jag har hört om honom är positivt”

Rikard Norlings nya klubb kan bli norska Brann.

Brann-spelarna är positiva till mästartränaren:

- Han har gjort det mycket bra, säger stjärnan Erik Huseklepp till bt.no.

Idag kom beskedet att Rikard Norling lämnar Malmö FF. Det tog inte lång tid innan ryktena om hans nya klubbadress briserade i media. Den klubb som nämns allra flitigast är Brann, en klubb som slutade åtta i norska ligan förra säsongen. Spelarna i Brann är positiva till Rikard Norling.

- Jag känner ju inte Rikard Norling men det ser ut som att han har gjort mycket bra i sin karriär, säger en av klubbens stjärnor Erik Huseklepp till bt.no.

- Det enda jag vet om saken är det jag har läst på BT:s sida. Han verkar ju bra. Jag tror det blir bra baserat på hans CV, säger offensive mittflätaren Kristoffer Larsen.

Mittfältaren Amin Askar har sett en del av MFF:s matcher eftersom han är bra kompis med förre MFF:aren Erdin Demir, numera vänsterback i Brann.

- Mitt intryck är att de spelar bra fotboll och att Malmö har blivit ett bra lag under Norling. Allt jag har hört om Norling är positivt och han har ju vunnit både cup och serie. Det bådar gott, säger Askar.

En annan spelare i Brann är den före detta AIK-backen Markus Jonsson. Jonsson är även han positiv till Norling.

- Det är mycket spännande. Rikard står för en väldigt fin fotboll med mycket passningar. Han skulle passa bra i Brann, säger Jonsson.

Publicerad 2013-11-27 kl 15:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons