Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/MALMÖ FF

Efter skadan mot Falkenberg - positiva besked för Mehmeti

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Skadan som Agon Mehmeti ådrog sig i gårdagens match mot Falkenberg ska inte vara allvarlig. Röntgen av knät under lördagen visade inte på någon korsbands- eller sidoledbandskada.

Det var redan efter nio minuter i fredagsmatchen mellan Malmö FF och Falkenberg som olyckan var framme för Agon Mehmeti. Anfallaren, som fått chansen från start, avslutade på mål från nära håll och fastnade i situationen med högerfoten i gräset och vred till sitt högra knä.

25-åringen vred sig därefter i plågor och fick lämna planen på bår ett par minuter senare. Under lördagsmorgonen röntgades Agon Mehmetis knä av Malmös läkare Pär Herbertsson - och efteråt kom han med positiva besked.

"Vi har gjort en slätrönten på Agons fotled, underben och knä och där finns ingen synbar skelettskada vilket är positivt. Utöver en slätröntgen har vi även genomfört en klinisk undersökning och det finns inte någon misstanke om främre korsband- eller sidoledbandskada” skriver Malmö på sin hemsida.

Klubben skriver vidare att en magnetundersökning kommer att genomföras på måndag för att säkerställa att det inte finns några andra mjukdelsskador eller mindre skelettskador.

Agom Mehmeti har deltagit i alla fyra matcher för Malmö den här säsongen och gjort ett mål.

Publicerad 2015-04-25 kl 11:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons